Inloophuis Het Verhaal aan derde adem.

In het vervolg van het bericht wordt dat duidelijk. Want:

De moedergroep voelt zich er alle dinsdagochtenden helemaal thuis. Die aanloop leidt tot nieuwe initiatieven op de Ossenisseweg 123. Voor de zomerperiode vond de domino-groep van de Sliedrechtstraat er zijn thuis in de weekenden en binnenkort strijkt dansgroep ‘the Little Sweet Girls’ er neer in hun zwervend bestaan op zoek naar permanente oefenruimte.
Woensdag 13 oktober startte de moedergroep met een nieuwe activiteit. Koken met kinderen. Het verhaal was die middag een grote huiskamer met keuken waar naar hartelust gespeeld kon worden. De bedoeling is dit elke maand te herhalen en met dit succes zal er direct na de Ramadan weer een kookmiddag in het verhaal komen. Meedoen?
Op de moedergroepochtenden op dinsdag vanaf 9 uur vertellen de moeders je graag alle plannen.
Deze zomer dreigde ‘Het Verhaal’ per ingang van 2005 te moeten sluiten. Nu is het bericht er