Richard is enthousiast over mogelijkheden Ondernemershuis Zuid

Richard is zijn naam. Zijn bedrijf heet Advitek Marine Systems. Zijn opa en oma woonden in de Dinteloordstraat. Dus hij kent Pendrecht nog goed van vroeger. Daar heeft hij goede herinneringen aan.
Hij groeide op aan de Groene Hilledijk, die net als Pendrecht wat ondernemers betreft flink veranderd is. Maar als je je ogen openhoudt voor de kansen, dan tekenen zich er genoeg af. Het gesprek met Vitaal Pendrecht gaat na het over en weer voorstellen over de wijk, over ondernemen en over kansen pakken.
Richard’s verhaal past daar op een mooie manier in. Hij werd anderhalf jaar geleden werkloos. Dat is natuurlijk erg vervelend. Hij is nog jong en niet een type dat bij de pakken neer gaat zitten. Hij kan wat en hij weet wat en heeft iets te beiden. Hij woont in Barendrecht en zijn bedrijf is gevestigd aan de Escudostraat, een straat in een bedrijventerrein in de deelgemeente IJsselmonde. Hij dacht kom eens kijken in dat Ondernemershuis Zuid. Je kunt nooit weten. Na de voorbeelden en wat rondkijken werd hij zienderogen enthousiaster. Het Ondernemershuis Zuid heeft hem vast iets te beiden. Hij weet alles van navigatiesystemen voor de pleziervaart en ook over zonnepanelen en 12 en 24 volts apparaten. Als je zijn website bekijkt duizelt het je van de merken, die hij leveren kan en weet te installeren. Hij geeft mensen van de pleziervaart op hun boot advies. Maar bestuurders van campers hebben met dezelfde zaken te maken en die markt heeft hij ook weten aan te boren. Die campers komen bij hem langs. Voor de boten zou ie eigenlijk nog een vaart aan moeten leggen. Mar zijn vader helpt hem in de zaak om de deur open te houden, als hij op pad is naar een pleziervaartuig. Zijn moeder weet weer veel van boekhouden en je begrijpt het al. Richard is inmiddels een echte ondernemer. Vooral met dat laatste is hij erg blij, want er komt veel papieren rompslomp bij ondernemen kijken en daar kan het Ondernemershuis Zuid weer een rol bij spelen. Die zijn immers nog meer thuis in die sfeer.

www.advitek.nl is de site van Richard en hij wijst op de
knoppen: marine – mobilehome – energy
Dat zegt de halve verstaander genoeg.