Tuinieren, klussen en voorlezen in de Halsterenstraat

In de Halsterenstraat was gisteren (zaterdag) weer een plantjes-, klussen-, opruim- en voorleesdag.

Bewoners uit de Halsterenstraat, de Tiengemetensingel en de Melissantstraat sloegen deze zaterdag de handen ineen, onder leiding van bewoonster Sjannie de Mooij, een fervent Opzoomeraarster.

h3  h4

Samen maakten zij hun buurtje weer een stuk fleuriger door allerlei activiteiten te organiseren. Er werden plantjes geplant bij de boomspiegels en dakpannen versierd en men kon meedoen aan de bingo op het pleintje. Voor de kinderen was er verder nog een poppenkast en werd voorgelezen in de tent. Gereedschap was te leen en alle rommel en tuinafval konden meteen de grote container in. Er waren koffie en koek en de bewoners lunchten met elkaar. Zoals gewoonlijk werd de Opzoomeractiviteit weer druk bezocht.

h5  h1

Bron foto’s: Mario Bosch