Inloopbijeenkomst inrichting speelplek Kruiningenstraat

Aanstaande woensdag is er een inloopbijeenkomst over het inrichten van een speelplek in de Kruiningenstraat.

Bij de ontwikkeling van het nieuwbouwproject de Tuin op het Zuiden is op een aantal locaties ruimte gereserveerd voor een speelplek. Een van die locaties is het grasveld in de Kruiningenstraat. De gemeente Rotterdam wil graag van de huidige bewoners weten welke speelbehoefte de kinderen in de Kruiningenstraat hebben. Is er behoefte aan speeltoestellen, en zo ja: welke? Of voldoet het grasveld in de huidige vorm als speelplek?

Bij het oorspronkelijke inrichtingsplan is een voorstel gemaakt voor deze speelplek. Als blijkt dat er een wens is voor speeltoestellen, dan wil de gemeente dit voorstel graag met omwonenden bespreken. Om te kijken welke wensen er zijn, organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst.

Datum en locatie
Woensdag 7 juni, 18.30-20.00 uur
Kerkgebouw Zout der Aarde, Krabbendijkestraat 255

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met wijknetwerker Esther van Harskamp via telefoonnummer 06-18353431 of e-mail e.vanharskamp@rotterdam.nl