Opnieuw boom gesneuveld tijdens storm

Opnieuw is er een boom gesneuveld in de wijk tijdens de storm van dinsdag.

IMG_3033Op de hoek Slinge/Stellendamstraat sneuvelde tijdens de februaristorm al een grote linde en nu was enkele meters verderop een andere, flinke boom aan de beurt. Verder bezweek de stellage van het bord ‘Groeten uit Pendrecht’ dat op Plein 1953 langs de vijver staat (bron foto hiernaast: Mario Bosch). Een dezer dagen zal het bord weer overeind gezet worden.

Buitenruimtemeldingen
Melden van omgevallen bomen en andere stormschade en wateroverlast in de buitenruimte kan via de website van de gemeente Rotterdam, het telefoonnummer 14010 van de gemeente of de BuitenBeter-app voor smartphones.

Bomenspotter Rotterdam-app
De gemeente heeft nu ook een andere app: Bomenspotter Rotterdam. Via deze app is precies te zien waar welke bomen staan via een kaart, satellietbeelden en StreetView.