Ontdek Blauwe Verbinding tijdens zomervakantie

De hele zomervakantie kun je de Blauwe Verbinding gaan verkennen.

FB_IMG_1500110176707Tijdens de zomervakantie vinden er iedere woensdag en zaterdag ontdekkingstochten plaats waarbij onderweg allerlei informatie over het gebied en de natuur wordt verteld. De Blauwe Verbinding is een 15 kilometer lange waterverbinding tussen Rotterdam, Rhoon en Barendrecht voor wandelaars, fietsers en kanovaarders. De verbinding zorgt voor schoon water in het gebied, functioneert als waterberging en creëert een ecologische verbinding tussen de verschillende groengebieden. De aanleg ervan startte in 2012.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar voor groepen wel gewenst. Mail naar info@zapzuiderpark.nl

Data en locatie
Het startpunt is Zuiderpark Avonturen Point, Oldegaarde 345. Je kunt alleen of onder begeleiding op pad. Begeleide routes starten tussen 13.00 en 17.00 uur.
Op de woensdagen 19 en 26 juli, en 2, 9 en 16 augustus.
Op de zaterdagen 22 en 29 juli, en 5, 12 en 19 augustus.

Routes op de smartphone
Wil je een andere keer op pad gaan, dan kun je ook verschillende routes op de smartphone downloaden. De routes kosten 0,99 euro. Downloaden kan via de gratis Abellife-app. Of bekijk de routes online op de routekaart.

Klik op de flyer om deze in het groot te bekijken.