Open avond bij Het Zout der Aarde

Aanstaande zaterdag 29 juli is er een open avond bij Het Zout der Aarde.

Aanstaande zaterdag organiseert Het Zout der Aarde, kerk voor alle volkeren, een open avond en nodigt alle bewoners van Pendrecht uit om onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers kennis te komen maken. De open avond vindt plaats in de Triomfatorkerk in de Krabbendijkestraat. Deze kerk werd in 1996 verkocht aan de volle evangelie gemeente Het Zout der Aarde die hier sindsdien op woensdag en zondag haar diensten houdt. De diensten zijn ook op televisie te volgen bij de zender OPEN Rotterdam.

Programma
Het programma van de open avond bestaat uit de volgende onderdelen:
*Kennismaking
*Waar staan wij voor
*Wat Het Zout der Aarde voor u kunt betekenen

Datum en locatie
Zaterdag 29 juli, aanvang 19.00 uur, inloop 18.30 uur
Christus Triomfatorkerk, Krabbendijkestraat 255