Pendrechtse kids gezocht voor mediaproject

Oproep: kinderen gevraagd om mee te doen aan een mediaproject over Pendrecht.

Like je Wijk Pendrecht is een wijkcommunity met tips, informatie en nieuws over wijkactiviteiten in Pendrecht. Like je Wijk is in heel Rotterdam in iedere wijk aanwezig.

Het Like je Wijk MediaLAB gaat vanaf september drie korte filmpjes maken over Pendrecht. Daarom wordt er gezocht naar zes kinderen tussen de 8 en 12 jaar uit Pendrecht die graag willen leren filmen, vloggen, monteren en interviewen. Deze kids gaan ook samen met DAS de dasbeer (de mascotte van Politie Charlois) en Politie Charlois de wijk in om te ontdekken of men wel goed de deur op slot doet. De filmpjes zullen te zien zijn via YouTube, Social en ook op de scholen.

Promotiefilmpje
Er is ook een promotiefilmpje opgenomen om kinderen te werven voor dit project. Bekijk het filmpje hier.

Meedoen?
Wil je graag als Like je Wijk-reporter meedoen? Meld je dan nu aan! Stuur een e-mail naar pendrecht@likejewijk.nl met daarin jouw naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Vergeet niet om je ouders om toestemming te vragen. In september hoor je of je echt mee kan gaan doen of niet.

Meer weten?
Like je Wijk Pendrecht is ook te volgen via YouTube en via Facebook.