Open dag bij Transvalia ZW

Op zaterdag 26 augustus is er een open dag bij voetbalclub Transvalia ZW.

Voetbalclub Transvalia ZW aan de Charloisse Lagedijk organiseert op zaterdag 26 augustus een open dag met spelletjes, activiteiten en een lunch. Iedereen is welkom om kennis te maken met de club, ook als je geen lid bent. Voor de kinderen die zich tijdens de open dag inschrijven als lid van de voetbalclub is er een kleine verrassing.

Transvalia ZW
Transvalia ZW is de oudste voetbalclub van Rotterdam-Zuid. De club begon in 1905 met een balletje trappen op een grasveldje aan de Persoonshaven. Na een tijdje mocht er verder gevoetbald worden op een terrein op het Afrikaanderplein. Later verhuisde men naar de Kromme Zandweg en de Oldegaarde. Sinds 1978 is de club gehuisvest aan de Charloisse Lagedijk, aan het einde van de Krabbendijkestraat.

Datum en locatie
Zaterdag 26 augustus, 10.00-16.00 uur, Charloisse Lagedijk 761