Doe mee aan ‘Pendrecht Fietst zich FIT!’

De inschrijving is weer geopend voor ‘Pendrecht Fietst zich FIT!’.

Op zaterdag 23 september kan iedereen weer meedoen aan ‘Pendrecht Fietst zich FIT!’. Er is keuze uit twee fietstochten die plaatsvinden rondom de wijk: 10 en 20 kilometer. Onderweg is er een rustmoment bij Brasserie Vrijenburg (nabij het Havenspoorpad in Zuidwijk).

Datum en locatie
Zaterdag 23 september, start vanaf Stichting Vitaal Pendrecht, Plein 1953 nr. 192
Start 10 kilometertocht om 11.15 uur
Start 20 kilometertocht om 11.00 uur

Meedoen?
Inschrijfformulieren liggen klaar bij Stichting Vitaal Pendrecht en bij paramedisch beweegcentrum De Beweging aan de Baarlandhof 21. De kosten zijn twee euro per persoon, te voldoen bij inschrijving. Graag aanmelden vóór dinsdag 19 september.