Politie zoekt daders van mishandeling en beroving Oldegaarde

De politie is op zoek naar de daders die vorige maand een man mishandelde en beroofde op de Oldegaarde.

Op zondagmiddag 20 augustus werd een 58-jarige man uit Nieuw-Beijerland mishandeld en beroofd op de Oldegaarde. De politie is nog op zoek naar de daders.

Het slachtoffer had zijn Breitling horloge via Marktplaats te koop aangeboden. Op zijn advertentie reageerde een man uit Rotterdam en ze maakten een afspraak voor de verkoop op zondag 20 augustus om 15.00 uur.

Op de bewuste zondag werd het slachtoffer voor een portiek aan de Oldegaarde opgewacht door de potentiele koper. Samen met hem liep het slachtoffer het pand in. Eenmaal op de trap, kwam er nog een tweede persoon bij. Vlak daarna werd de man uit Nieuw-Beijerland, op de trap tussen de eerste en de tweede verdieping, neergeslagen en beroofd van zijn horloge. Ook de tas met daarin de doos van het horloge werd meegenomen. Een voorbijganger belde uiteindelijk de politie.

Herkenning?
Door de klappen op zijn hoofd liep het slachtoffer letsel op aan zijn gezicht. Ook was hij even buiten bewustzijn. Hij deed aangifte en de politie stelde camerabeelden veilig vanuit het portiek. Daar zijn de daders op te zien. Tot nu toe is het duo nog niet herkend. Weet u wie het zijn? Laat het de politie weten via 0900-8844 of meld het bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Klik op de foto’s om deze in het groot te bekijken.

1 2 3 5 6