WijkServiceBalie010 komt weer naar Plein 1953

Op woensdag 27 september is de WijkServiceBalie010 weer aanwezig op Plein 1953.

De WijkServiceBalie010, een initiatief van de gemeente Rotterdam, is een ‘mobiele balie’ die door de stad trekt om op verschillende locaties met bewoners in gesprek te gaan over schoon, heel en veilig. De WijkServiceBalie010 was eind mei al eens op Plein 1953 en strijkt hier op woensdag 27 september opnieuw neer.

Iedereen kan er terecht met vragen over de buitenruimte, zoals rommel op straat of kapotte straatverlichting, en er praten met medewerkers van de gemeente over problemen in de wijk op dit gebied. Bijvoorbeeld over locaties waar veelvuldig grofvuil naast de containers wordt gedumpt. Is er niet meteen een oplossing mogelijk, dan maken de aanwezige medewerkers een melding en volgt er later een terugkoppeling wat er met de melding gebeurd is.

Datum en locatie
Woensdag 27 september, tussen 12.00-14.00 uur op Plein 1953