Tweedehands kledingbeurs in Sint Bavokerk

Op zaterdag 30 september is er een tweedehands kledingbeurs in de Sint Bavokerk.

Voorheen was er tijdens de Fancy Fair ook altijd een gedeelte met tweedehands kleding, maar net als vorig jaar ging ook dit jaar de Fancy Fair niet door. Dit heeft te maken met een gebrek aan voldoende vrijwilligers; voor de meeste mensen werd dit teveel gezien hun leeftijd.

Om toch ieder jaar iets gezamenlijks te doen en te zorgen voor een financiele bijdrage voor de kerk, wordt er eind van de maand een tweedehands kledingbeurs georganiseerd. Er is al heel veel ingezameld, van kleding tot schoenen en van tassen tot koffers.

Meehelpen?
Op vrijdag 29 september wordt de kleding gesorteerd vanaf 10.00 uur. Wilt u meehelpen, op vrijdag en/of zaterdag? Geef u dan op bij Corrie Oosthoek of doe een briefje met naam en telefoonnummer in de brievenbus van de pastorie aan de Slinge 775.

Datum en locatie
Zaterdag 30 september, vanaf 10.00 uur
Sint Bavokerk, Slinge 775