Verhalen van ‘vroeger’ gezocht

Voor het project ‘Rotterdammers vertellen’ is men op zoek naar verhalen van ‘vroeger’.

Voor het project ‘Rotterdammers vertellen’ is men op zoek naar verhalen over vroeger van Charloissers boven de 55 jaar. Wilt u graag uw verhaal kwijt? Doe dan mee aan dit project. De deelnemers komen vijf keer samen om in kleine groepjes naar elkaars verhalen te luisteren. In welke tijd groeide u op? Hoe zag uw leven er toen uit? En hoe is het om in deze tijd ouder te worden? De verhalen en ervaringen die u en de anderen met elkaar delen zijn waardevol en belangrijk om gehoord en doorgegeven te worden.

Bijeenkomsten
De gratis bijeenkomsten vinden plaats in het Huis van de Wijk ‘Het Middelpunt’ aan de Slinge 250. De data zijn (telkens op een maandag): 25 september, 2, 9, 23 en 30 oktober tussen 14.00-16.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan via Rafaƫl Maria Theuvenet (trainer van de bijeenkomsten), 06-57319910, of via Helma Lodder (van Het Middelpunt), 06-24952320.