Ook Pendrechts filiaal Blokker wordt vernieuwd

Blokker aan de Slinge wordt momenteel omgebouwd tot de ‘nieuwste Blokker’.

In heel Nederland worden filialen van Blokker vernieuwd en krijgen deze een compleet nieuwe inrichting en indeling. Ieder vernieuwd filiaal is verdeeld in verschillende productcategorieĆ«n (‘sfeerwerelden’) en heeft dezelfde looproute zodat klanten producten altijd op dezelfde plek kunnen vinden. Bij de klantenservice staat een bestelpunt om direct online bestellingen te doen. Ook zijn er huismerkartikelen verkrijgbaar.

Blokker Holding
Het ging niet goed met de Blokker Holding, waar behalve Blokker ook Leen Bakker, Xenos, Big Bazar, Maxi Toys, Marskramer en Intertoys onder vallen. Daarvan zijn Intertoys en Leen Bakker inmiddels verkocht. Xenos, Big Bazar en Maxi Toys worden nog verkocht. Er werd een nieuwe winkelformule geintroduceerd voor Blokker en vorig jaar startte het ombouwen van een groot aantal filialen. In augustus dit jaar opende al de 250e nieuwste Blokker. Blokker bestaat al sinds 1896 in Nederland. Er zijn 443 eigen winkels en 90 franchisevestigingen.

Blokker in Pendrecht
Het filiaal aan de Slinge hield de afgelopen week een grote opruiming met 50% korting op alle artikelen met een rode sticker. Woensdag 22 november sloten de deuren en kon de verbouwing beginnen. Ook het ‘blokkenlogo’ op de gevel zal plaats maken voor het nieuwe moderne logo.

Op woensdag 13 december opent hier de nieuwste Blokker.