Geslaagd concert Zondagmiddagmuziek

Ook het laatste concert in de reeks Zondagmiddagmuziek van dit jaar was weer geslaagd.

Het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander trad zondag op in de Open Hofkerk. Samen met sopraan Yun Park brachten de mannen kerst- en adventsliederen ten gehore. John Bakker begeleidde het koor op het orgel.

Volgende concert
In de reeks Zondagmiddagmuziek vinden ieder jaar vier concerten plaats in de Open Hofkerk. In het voorjaar van 2018 vindt het eerste concert in de nieuwe reeks weer plaats: op zondag 18 maart treedt het Golden Circle Ensemble op.

Het concert in beeld en geluid
Rieks Westrik was aanwezig en maakte een aantal foto’s en filmpjes:
*In het eerste filmpje zingt het koor ‘Heb lief’.
*In het tweede filmpje zingt Yun Park ‘Ave Maria’.
*In het derde filmpje zingt Yun Park ‘O holy night’.