Hardloopcursus Loopgroep Pendrecht start 4 januari

Loopgroep Pendrecht start het nieuwe jaar 2018 met een hardloopcursus.

Loopgroep Pendrecht start op 4 januari weer met een hardloopcursus. De cursus duurt 10 weken en er wordt getraind vanaf basisschool Over de Slinge, Sommelsdijkstraat 19. De trainingen starten op woensdagavond 19.15 uur en op zaterdagochtend 9.30 uur. Kosten 50 euro per persoon. Deelname staat open voor iedereen vanaf 18 jaar.

Loopgroep Pendrecht
Loopgroep Pendrecht bestaat sinds 2011 en is een onderdeel van Rotterdam Atletiek. Er zijn al meer dan zestig leden die tweemaal per week trainen, meestal in het Zuiderpark, maar ook op locaties in de omgeving. Er trainen drie verschillende groepen, ieder op een ander niveau, onder leiding van gecertificeerde trainers van Rotterdam Atletiek.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 31 december via e-mail loopgroeppendrecht@ra.nl