Bijzondere verhalen gezocht voor ‘Kijk maar uit ik kom van Zuid’

Voor een theatertour door Charlois zoekt men bewoners die een bijzonder verhaal te vertellen hebben.

In februari start de theatertour ‘Kijk maar uit ik kom van Zuid’ door Charlois met een rijdende bus waarin vijf actrices, afkomstig uit de Tarwewijk, bijzondere levensverhalen zullen vertellen. De bus stopt onderweg bij plekken en mensen die een rol spelen in een verhaal, zoals bijvoorbeeld een buurvrouw die altijd voor anderen klaarstaat. Het zijn hun eigen levensverhalen maar ook die van een oud-politieagent, een hulpverleenster, een lid van de gebiedscommissie en de mannen van de biljartvereniging. Daarnaast vertellen ze de levensverhalen van Charloissers, en daarom zoekt men nu naar Charloissers die hun levensverhaal willen vertellen.

Meedoen?
Woont u 15 jaar of langer in Charlois en heeft u een bijzonder verhaal dat u graag met anderen wil delen? Bel of mail dan met Petra Meijer via 06-28905466 of PMeijer@dock.nl

‘Kijk maar uit ik kom van Zuid’ wordt mogelijk gemaakt door welzijnsorganisatie DOCK, het Rotterdams Wijktheater en gebiedscommissie Charlois.