Werkzaamheden na kerstvakantie weer hervat

In de kerstvakantie zijn de wegwerkzaamheden in de wijk tijdelijk opgeschort.

In de kerstvakantie van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari liggen de wegwerkzaamheden in de wijk stil. De betreffende straten tijdelijk weer dichtgemaakt. Op maandag 8 januari gaat men weer verder.

Sliedrechtstraat
De werkzaamheden in de Sliedrechtstraat starten op maandag 8 januari en duren tot en met maandag 9 april 15.00 uur.

Middelharnisstraat
In de Middelharnisstraat werkt men van maandag 8 januari 7.00 uur tot en met vrijdag 23 maart 17.00 uur verder.

Stavenissestraat
In de Stavenissestraat werkt men van maandag 8 januari tot half februari aan het deel tussen de Slinge en Sint-Annalandstraat. Daarbij wordt de inrit vanaf de Slinge versmald en wordt er in een nieuw groenvak een nieuwe boom geplant. Het deel tussen de Sint-Annalandstraat en de Tholenstraat is aan de beurt tussen half februari en eind maart. Parkeerplaatsen worden opnieuw aangelegd en er worden nieuwe bomen geplant. Hierna is het deel tussen de Tholenstraat en Wemeldingestraat aan de beurt. Hier wordt onder andere de stoep versmald en een nieuw groenvak met een nieuwe boom geplant.