Vernieuwde kapsalon op Plein 1953

Jade Haarstudio heet sinds kort BLUSH & BLOW Hair And Beauty en is helemaal vernieuwd.

BLUSH & BLOW Hair And Beauty, voorheen Jade Haarstudio, zit op Plein 1953, op het rijtje tussen het plein en de Krabbendijkestraat.

Een berichtje namens de eigenaresse:

“Op 25 november hebben wij van Jade Haarstudio de officiĆ«le opening gehad van BLUSH & BLOW Hair And Beauty. We hebben hard gewerkt om dit te kunnen realiseren en zijn heel blij dat het is gelukt. Jade Haarstudio bestaat niet meer!! En de nieuwe naam is BLUSH & BLOW Hair And Beauty geworden. De winkel is weer helemaal vernieuwd en opgeknapt. Ook hebben wij wat nieuwe behandelingen aan ons assortiment toegevoegd zoals wenkbrauwen harsen of epileren en wenkbrauwen en wimpers verven en nagels lakken met diva professionele gellak. En binnenkort gaan wij ook hennabrows zetten van het merk Browtastic!!

Groetjes Susanne van Leeuwen van BLUSH & BLOW Hair And Beauty”