Protestmars voor terugkeer Larenkamp

Op maandag 12 maart is er een protestmars voor de terugkeer van de Larenkamp.

De Larenkamp is inmiddels verdwenen, ondanks de vele protesten van buurtbewoners de afgelopen jaren. Hennie Verberne is voorzitter van het voormalig actiecomit√© ‘Red de Larenkamp’. Hij pleit voor centraal gelegen wijkvoorzieningen, want zoals het nu gaat, met activiteiten die elders worden georganiseerd, is er geen saamhorigheid meer. Volgens hem kan de Larenkamp financieel onafhankelijk van de gemeente zijn. Daarom organiseert hij een protestmars op maandag 12 maart vanaf 18.30 uur. Hij roept iedereen op om mee te lopen. De mars begint bij de plek waar de Larenkamp stond en eindigt bij het Huis van de Wijk bij metrostation Slinge.

Hij vertelt hier meer over in de Havenloods deze week. Lees het volledige artikel op de website van de Havenloods.

Datum en locatie
Maandag 12 maart, vanaf 18.30 uur
Startpunt de Larenkamp

Hieronder nog wat foto’s ten tijde van de sloop: