DAS viert de voorjaarsvakantie op Plein 1953

Dinsdag vierde DAS samen met de jeugd de voorjaarsvakantie op Plein 1953.

Er werd een voorjaarsvakantiefeest georganiseerd op Plein 1953 met verschillende activiteiten waaraan ook DAS, de mascotte van politie Charlois, mee deed. Er was een luchtkussen, er werd slingerbal gespeeld, en kinderen konden knutselen, games spelen en nog andere spelletjes doen. Agenten waren aanwezig met de politiemotor die net als DAS veel bekijks trok. De kleurplaten werden mee naar huis genomen, omdat het eigenlijk te koud was om te tekenen. Er werd ook een mozaïek onthuld  en overhandigd aan Woonstad Rotterdam. Dit kunstwerk komt in een flat aan de Oldegaarde te hangen.

Het feest werd georganiseerd door Woonstad Rotterdam, gemeente Rotterdam, politie Charlois en Thuis Op Straat (TOS) Charlois Zuid.

Via de Facebookpagina van Like je Wijk Pendrecht zijn een kort filmpje en nog meer foto’s van het feest te bekijken.