Man aangehouden na bedreiging Rilland Bathstraat

Zondagavond is een man aangehouden die in de Rilland Bathstraat iemand met een vuurwapen bedreigde.

Zondagavond rond 19.45 uur werd een 16-jarige jongen bedreigd met een vuurwapen in de Rilland Bathstraat. Een getuige zag dit, belde de politie en zag de verdachte richting de Stavenissestraat lopen. Daar doorzocht de politie het huis van de verdachte, waar de verdachte inmiddels niet meer was. Hier werden twee vuurwapens aangetroffen welke inbeslaggenomen werden. Even later kwam de verdachte, een 29-jarige Rotterdammer die vermoedelijk wat drank op had, aan lopen vanuit de Wemeldingestraat en werd hij gearresteerd. In de politiewagen begon hij enorm te schelden en werd hij zo driftig dat hij de ruit van de schuifdeur intrapte. Het glas kwam terecht op een agent. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit voorlopig vast.