Aangepaste dienstregeling en werkzaamheden RET rond Pasen

Van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april rijdt de RET een aangepaste dienstregeling en zijn er metrowerkzaamheden.

De RET rijdt volgens een andere dienstregeling van vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag) tot en met maandag 2 april (Pasen). Ook zijn er werkzaamheden gepland op deze dagen.

Aangepaste dienstregeling RET
Op vrijdag 30 maart rijdt de RET een aangepaste dienstregeling. De vertrektijden kunnen hierdoor afwijken. Op maandag 2 april rijdt men volgens de zondagsdienstregeling.

Werkzaamheden metrolijn E
Van zaterdag 31 maart tot en met maandag 2 april rijdt metrolijn E (RandstadRail) niet tussen de stations Blijdorp en Melanchtonweg. Dit is vanwege de bouw van een nieuwe werkplaats voor metro’s op de Kleiweg. Tussen de genoemde stations wordt een aansluiting van het spoor naar de werkplaats aangelegd.

Metrolijn E wordt tijdens deze werkzaamheden opgesplitst in twee delen: Slinge-Blijdorp en Den Haag Centraal-Melanchtonweg. Tussen Blijdorp en Melanchtonweg kunnen reizigers gebruikmaken van tramlijn 25 en er rijdt een sneltram 125 als vervangend vervoer. Deze sneltram stopt bij station Melanchtonweg, station Blijdorp en ook bij Diergaarde Blijdorp, ingang Rivierahal. Na 19.00 uur rijden de metro’s op de stations Melanchtonweg, Meijersplein, Rodenrijs, Berkel Westpolder en Pijnacker Zuid om en om over één spoor. Informatiemedewerkers op deze stations wijzen reizigers naar het juiste perron.

Meer informatie
Meer informatie staat op de website van de RET. Over de werkzaamheden op metrolijn E is ook huis-aan-huis een informatiefolder verspreid.