Kort nieuws uit de wijk: nieuwe speelelementen & opnieuw verlichtingsstoring

Kort nieuws uit de wijk: er zijn speelelementen geplaatst op Plein 1953 en opnieuw is er een storing aan de straatverlichting.

Nieuwe speelelementen op Plein 1953
Op Plein 1953 zijn enkele nieuwe speelelementen geplaatst. Onlangs werden de keien al geplaatst, nu staan er ook enkele speelelementen omheen: rietpluimen en een stawipwap. Ook vlakbij de ingang van Dirk staat een nieuw speelelement. De afgelopen maanden werd het plein opgeknapt in het kader van de vergroening van het plein: er zijn inmiddels plantenvakken aangelegd, nieuwe bankjes en fietsenrekken geplaatst, en de boombakken zijn weer terug.

Storing straatverlichting
Opnieuw is er een storing aan de straatverlichting. Het betreft de straatverlichting deels op de kruising Slinge/Kerkwervesingel en op Plein 1953 op het rijtje van Kruidvat. De storing begon vrijdagavond en er is inmiddels melding van gemaakt bij de gemeente. Vorige week was er ook al een storing aan de straatverlichting op Plein 1953, de Slinge en de Baarlandhof waarbij het om tientallen lantaarnpalen ging. Die storing werd na drie dagen opgelost.

Update: maandagavond deed de straatverlichting het weer.