Ook dit jaar weer Lentefeest en Avondvierdaagse

In mei is er weer het Lentefeest en in juni is er weer de Avondvierdaagse.

Alvast een vooraankondiging van twee activiteiten in mei en juni: het Lentefeest en de Avondvierdaagse.

Lentefeest
Het traditionele Lentefeest vindt dit jaar ook weer plaats. Kinderen kunnen een bloemstukje maken, huurders van Woonstad kunnen weer een plantje ophalen, er is muziek en de Line Dance-groep treedt weer op. Er is nog veel meer te doen; het uitgebreide programma volgt nog.
Datum: zaterdag 12 mei, vanaf 11.00 uur

Avondvierdaagse
De Avondvierdaagse in Pendrecht werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Dat was een groot succes: er liepen honderden mensen mee. Per avond liepen zij circa vijf kilometer in en rond de wijk. Op de laatste dag werd de Avondvierdaagse feestelijk afgesloten. Ook dit jaar organiseert de Kinderfaculteit, samen met ouders, scholen en speeltuin Neeltje Jans, opnieuw de Avondvierdaagse.
Datum: dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juni.

Over beide activiteiten volgt binnenkort meer informatie.