Boekenbeurs en diapresentatie bij Stichting Ons Rotterdam

Stichting Ons Rotterdam organiseert deze week een boekenbeurs en volgende week weer een diapresentatie.

Op zaterdag 7 april is er weer een boekenbeurs en op zondag 15 april is er een diapresentatie over Rotterdam.

Boekenbeurs
Tijdens de boekenbeurs bij Stichting Ons Rotterdam zijn er weer allerlei historische boeken over Rotterdam te koop. Dit zijn boeken die de stichting dubbel heeft. Ook zijn er vroegere uitgaven van het tijdschrift Ons Rotterdam te koop. Toegang gratis. De boekenbeurs is op zaterdag 7 april tussen 11.00-16.00 uur.

Diapresentatie
Vrijwilliger Harm Kramer verzorgt de diapresentatie ‘Een rondje Rotterdam Deel 3’. Hierin komen verschillende Rotterdamse locaties voorbij waarop Harm een toelichting zal geven. Toegang gratis, graag wel even aanmelden. Dit kan telefonisch via 010-4804513 en per e-mail via info@onsrotterdam.nl De diapresentatie is op zondag 15 april om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur).

Stichting Ons Rotterdam zit aan de Kerkwervesingel 53, in de boerderijwoninkjes op de hoek van de Bruinissestraat.