Loop eens mee met buurtpreventie Pendrecht

Mee op wijkronde met buurtpreventie Pendrecht? 

De teams van Buurtpreventie Pendrecht-Zuid en -Noord bestaan uit wijkbewoners die iedere week één tot enkele uurtjes door de wijk lopen om deze netjes en veilig te houden. Zij zijn de ogen en oren van hun buurt waarbij ze verdachte situaties, personen en voertuigen aan de politie melden, anderen aanspreken op hun gedrag en buurtbewoners attent maken op bepaalde situaties. Ze ondernemen zelf geen risicovolle acties, maar roepen in zo’n geval altijd de hulp van de politie in.

Buurtpreventie Pendrecht-Zuid
In het zuidelijke deel van de wijk lopen de bewoners iedere woensdagavond hun ronde. Inloop vanaf 19.00 uur aan de Middelharnisstraat 121 B (de grijze deur aan de voorkant van de Tiengemetenflat). Voor meer informatie, mail naar buurtprevteam@gmail.com of neem een kijkje op de Facebook-pagina Buurtpreventie Pendrecht.

Buurtpreventie Pendrecht-Noord
In het noordelijke deel van de wijk lopen de bewoners iedere donderdagavond hun ronde. Inloop vanaf 19.45 uur bij speeltuin Neeltje Jans aan de Kerkwervesingel 10. Voor meer informatie, mail naar buurtpreventie.pendrechtnoord@gmail.com

Aanmelden
U kunt gewoon op de genoemde tijdstippen langskomen om een keertje mee te lopen. Kunt u niet op de genoemde dagen, maar wilt u wel meedoen? Meld u dan toch aan, want bij voldoende leden kan een team ook op een andere dag lopen.