Kort nieuws over drie winkels uit de wijk

Over enkele winkels in de wijk is kort nieuws te vermelden.

Het gaat om Behangkoopjes, Jeffrey’s Fastfood en Bicento.

*Behangkoopjes op Plein 1953 verhuist van nummer 26 naar enkele meters verderop, naar het hoekpand waar vroeger Tennis Only zat. Dit pand heeft een oppervlakte van ruim 600 vierkante meter en stond al zo’n drie jaar leeg. De verbouwing is sinds februari bezig en binnenkort vindt de opening plaats. De outletzaak van de behangwinkel op de hoek Slinge/Kerkwervesingel is ook nog steeds open.

*Jeffrey’s Fastfood in de Krabbendijkestraat is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. Op vrijdag 20 april openen de deuren van het afhaalrestaurant weer. De zaak zit er alweer ruim vier jaar, sinds oktober 2013.

*Pandhuis Bicento op de Slinge is weg. Sinds eind februari hield men leegverkoop. Het pandhuis zat er bijna zeven jaar.