Werkzaamheden Stavenissestraat en Middelharnisstraat

De werkzaamheden die momenteel plaatsvinden in de Stavenissestraat en Middelharnisstraat zullen eind mei afgerond zijn.

In de Stavenissestraat en Middelharnisstraat wordt al geruime tijd gewerkt aan de riolering, bestrating en herinrichting van de buitenruimte.

Stavenissestraat
De Stavenissestraat tussen de Sint-Annalandstraat en Tholenstraat is momenteel afgesloten. Er zijn negen nieuwe boompjes geplant en de nieuwe parkeerplaatsen zijn in aanleg. Dit deel van de straat blijft nog tot en met vrijdag 25 mei 16.00 uur afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Daarna start fase 3 van de plannen: het gedeelte van de Stavenissestraat tussen de Tholenstraat en Wemeldingestraat.

Middelharnisstraat
De Middelharnisstraat tussen de Tiengemetensingel en Sliedrechtstraat is in beide richtingen afgesloten voor verkeer om de nieuwe bestrating aan te leggen. Dit duurt tot en met vrijdag 25 mei 17.00 uur. De Tiengemetenhof is nog tot en met vrijdag 20 april 16.00 uur afgesloten.