Feestelijke afsluiting renovatieflats Middelharnisstraat

De afsluiting van het renovatieproject in de Melissantstraat en Middelharnisstraat werd woensdag gevierd met een feestje.

In de Melissantstraat en Middelharnisstraat zijn de afgelopen jaren in totaal vier galerijflats grondig gerenoveerd. Woonstad Rotterdam vierde woensdag samen met de bewoners de afsluiting van het project op feestelijke wijze, op het grasveld op de hoek Melissantstraat/Slinge.

De flats in de Melissantstraat werden in december 2015 en september 2016 opgeleverd, en inmiddels zijn ook de flats in de Middelharnisstraat klaar. Onder andere zijn er woningen samengevoegd en balkons vernieuwd. Dit met behoud van een aantal oorspronkelijke elementen, zoals de zigzagspijlen in de balkonhekwerken en de gekleurde rioolbuizen in de gevel van het trappenhuis.

Hieronder een foto-impressie: