Bloemschikken en snoepjesboeketten maken

Zowel jong als “oud” heeft gisteren genoten van elkaars gezelschap tijdens de workshop Bloemstukjes maken. Op deze zondagmiddag was het gezellig druk in en rond het clubhuis van speeltuin Neeltje Jans.

Onder leiding van Cokkie van den Berg zijn diverse mooie kunststukjes gemaakt voor thuis. Werken met bloemen is Cokkie haar passie en dat brengt ze graag tot uiting als ze de eindcontrole doet. Met nog een paar kleine aanwijzingen voor de bloemstukjes krijgen alle deelnemers uiteindelijk een professioneel bloemstuk mee naar huis.

Ook de kinderen vonden het erg leuk om met snoepjes en spekjes een bloem te maken en het samen te binden tot een boeketje. Ingepakt in cellofaan en met een kleurige strik eromheen gingen ook de kinderen trots naar huis.

Met een lekker kopje thee of een glas limonade erbij kan een ‘saaie’ zondagmiddag op een manier als deze heel eenvoudig omgetoverd worden tot een heel gezellige middag.

Houdt de Facebookpagina van de speeltuin in de gaten, want daar staan alle activiteiten op die georganiseerd gaan worden. Voor de Kerstdagen staat bijvoorbeeld het maken van kerststukjes op het programma. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Een kleine foto-impressie van de gezellig middag