Pendrecht fietst zich fit!

Zaterdag 22 september was het weer tijd voor Pendrecht fietst zich fit! Een gezellige groep van zo’n 25 fietsers verzamelde zich om 11 uur ’s ochtends voor een fietstocht door Pendrecht.

Na een jaar gewacht te hebben, was het weer tijd voor de gezamenlijke fietstocht door het mooie Pendrecht. Voor de gevorderden stond een tocht van 20 km op de planning en de minder gevorderde fietste 15 km. Er was een leuke route uitgezet en de fietsers aten een heerlijke lunch bij de Vrijenburg waarbij ze keuze hadden uit verschillende menu’s.

De eerste helft van de fietstocht waren de weergoden gunstig gezind. Het zonnetje scheen en de wind was matig. Daarna sloeg het weer helaas om. Flinke stortbuien maakten het besluit om te stoppen juist; langer doorfietsten was helaas niet meer verantwoord. De fietsers zijn rechtsomkeert gegaan en hebben gezamenlijk nog koffie en thee gedronken. Ook hebben ze hun certificaat in ontvangst mogen nemen.

Ondanks het slechte weer was het een beregezellige (halve) fietstocht,” aldus één van de fietsers.