Plein ’53 Cup ondanks regen toch succes

Op zaterdag 22 september vond de Plein ’53 Cup plaats. Ondanks dat de regen halverwege de dag roet in het eten gooide, was het toch een zeer geslaagde dag.

’s Ochtends werd het plein opgeleukt met verschillende attracties, waaronder een voetbalveld. De jongeren waren weer geweldig. Ze hebben geholpen waar ze konden met hand- en spandiensten.

Bij de gezellige bloemenkraam van ‘Het Bloemstuk’ van Cokkie van de Berg konden mensen een mooi bloemstukje komen maken. Jong en oud maakten deden hieraan mee. Ook het mozaïeken was erg leuk. Het linedancen is altijd zeer succesvol en zo ook op deze zaterdag.

Helaas kwam er in de middag een enorme stortbui. Alle attracties moesten hierdoor noodgedwongen plat en alles moest daarna helaas abrupt ingepakt worden. Het linedancen en het bloemschikken konden gelukkig naar binnen verplaatst worden. Ondanks deze en de daaropvolgende stortbuien, kijken we toch terug op een zeer geslaagde dag met een hoop leuke dingen en gezellige muziek.

Wilt u nog uw mozaïek kunstwerk ophalen? Dit kan bij Vitaal Pendrecht tussen 10.00 en 15.00 uur.