Is hardlopen of fitwalk jouw ding?

Is hardlopen jouw ding of vind je fitwalk beter bij jou passen? Wil je wat meer aan je conditie of gewicht doen? Is de Bruggenloop of de kwart marathon Rotterdam jouw doel? Wil je dit eens ervaren in een loopgroep bij jou in de buurt? Dat kan bij Rotterdam Atletiek.

Rotterdam Atletiek is een vereniging waar iedereen, van jong tot oud, zich kan bekwamen in de atletieksport. Alle onderdelen worden aangeboden, voor zowel baan- als wegatletiek. Trainingen kunnen gevolgd worden op elk niveau, van recreatief tot topsport. Iedereen die belangstelling heeft voor een algemene groep, jeugd en volwassenen, mag een maand gratis trainingen volgen zonder verplichtingen.

Groepen

De loopgroep van Rotterdam Atletiek op locatie Pendrecht is sinds 2011 actief met hardlopen en sinds oktober 2015 kan er ook in de Fitwalkgroep flink worden gewandeld. Zowel starters als gevorderde lopers/wandelaars zijn welkom. U krijgt voldoende mogelijkheden qua trainingen/schema’s en progressie voor de recreatieve loper/wandelaar.

Loopgroep Pendrecht kent twee groepen:
• Hardloopgroep verdeeld in 3 niveau’s;
• Fitwalk/wandelgroep 1 niveau van gemiddeld 7 à 8 km qua afstand.

Iedereen kan 4 proeftrainingen gratis meedoen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met warnaarrene@gmail.com of pendrechtloopgroep@gmail.com.