Diploma-uitreiking Taalfaculteit

Na vier maanden hard werken kwam op 13 december wethouder Judith van Bokhoven de certificaten aan de trotse deelnemers uitreiken. Ze was erg onder de indruk van de presentaties die gegeven werden per groep. Hiermee is duidelijk dat ook vanuit het college wordt meegeleefd met bewoners in de stad die hun taal willen verbeteren en hiervoor spreken zij ook hun waardering uit.

Er wordt gewerkt in 2 trajecten; het eerste traject loopt van het begin van het jaar tot aan de zomervakantie en het tweede traject van september tot en met december. Het gaat om theorie en praktijklessen die allemaal te maken hebben met het thema gezondheid en welzijn. Elk traject wordt op een bijzondere manier afgesloten en altijd met een muzikaal tintje.

De Taalfaculteit Pendrecht is een project van Stichting Vitaal Pendrecht voor alle bewoners van Pendrecht/Charlois. De Taalfaculteit Pendrecht organiseert leerzame lessen en is opgezet om bewoners te helpen hun taal te verbeteren en daarmee de zelfstandigheid te verhogen.

Aanmelden voor de Taalfaculteit kan elke werkdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij de gastdames van Vitaal Pendrecht, Plein 1953.