Openingstijden zomer Rechtswinkel Maasstad

Normaliter kunt u elke maandag- en donderdagavond terecht bij de Rechtswinkel Maasstad bij Vitaal Pendrecht. Vanwege de zomervakantie zijn er aangepaste openingstijden.

Deze zomer is de rechtswinkel in de maand juli alleen op donderdagen open. In de maand augustus zijn zij gesloten. Vanaf september gelden weer de reguliere openingstijden.

Rechtswinkel Maasstad is er voor iedereen in de wijk Pendrecht en omgeving (Rotterdam) die niet op eigen kosten professionele juridische hulp kan inschakelen, maar dit wel hard nodig heeft. Bent u benieuwd naar uw rechten en/of plichten, maar heeft u geen idee bij wie u kunt aankloppen? Heeft u een ingewikkelde brief ontvangen of bent u het niet eens met een boete, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Kom dan langs tijdens het spreekuur, leg aan hen uw situatie voor en zij zullen u kosteloos advies en rechtshulp aanbieden.