Miniconcert Mixxed Up

Op vrijdag 21 juni zal Mixxed Up een miniconcert geven bij Vitaal Pendrecht. Mixxed Up heeft als doel om iedereen te verrassen en een goed gevoel te geven.

Mixxed Up is een onderdeel van Drumfanfare Excelsior Rotterdam. Ze spelen muziek van Summer Holiday naar Children of Sanchez en weer naar Sorry van de Nederlandse trompettist Kiteman. Ook Claudia de Breij ontbreekt niet in het assortiment. Kortom, van meezingen tot rock en door naar ballad; dat is wat de naam van Mixxed Up eer aan doet.

Over Mixxed Up
Deze jongste afdeling van Drumfanfare Excelsior Rotterdam is op 22 november 2012 opgericht. Het is een amusementsorkest dat zittend muziek speelt en zorgt voor een swingende invulling van een huwelijks- of personeelsfeest, het muzikaal opluisteren van een receptie (van bedrijven), een spetterende gala-avond bij organisaties of een koffieconcert in tehuizen. Voor hun optreden heeft het orkest een stroomvoorziening nodig.

Mixxed Up speelt in hoofdzaak populaire, speciaal gearrangeerde, muziek. Het orkest heeft een gevarieerd repertoire met muzieknummers zoals Against all Odds van Phil Collins of Children of Scanchez van Chuck Mangione. De muziek wordt met een warme, sfeervolle klank en een goede dynamiek ten gehore gebracht.

Waar: Aula van Vitaal Pendrecht
Tijdstip: 19.00 tot 21.00 uur
Toegang: Gratis