Even voorstellen: Noël Ghammachi

We stellen graag één van de leden van het projectteam aardgasvrij Pendrecht aan u voor. Deze keer is dat adviseur duurzaamheid Noël Ghammachi.

Wie ben je?
Ik heb een grote interesse in werkelijk alles om me heen. Dat is ook de reden dat ik opgeleid ben als fysisch geograaf: mens, bodem, water, klimaat, het is allemaal reuze interessant en je raakt nooit uitgeleerd! Sinds een halfjaar ben ik werkzaam bij de gemeente Rotterdam. Ik woon ook in de stad, in een flat met duurzame stadsverwarming trouwens!

Wat vind je belangrijk in je werk?
We zijn allemaal kleine spaken in een groot wiel. Wat zou het toch mooi zijn als iedereen een steentje bijdraagt aan een betere stad, maakt niet uit hoe klein of groot die bijdrage is. Wat zouden we dan toch een mooie plek van onze stad kunnen maken! Je ziet dat dit ook al echt gebeurt met allerlei bewonersinitiatieven bijvoorbeeld. Ook ik doe graag mijn best om mee te helpen aan dit mooie plaatje.

Wat doe je naast je werk? 
Ik hou heel erg van muziek en ga dan ook heel graag naar optredens. Daarnaast hou ik ervan om af een toe een filmpje te pakken, lekker te eten en in het weekend lange wandelingen te maken in de natuur (om al dat lekkere eten er weer af te lopen).

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten ver de overstap naar aardgasvrij en wat dit voor u betekent? Kijk dan op www.rotterdam.nl/pendrechtaardgasvrij, of neem contact op met het infopunt Duurzaam:
E-mail: info.duurzaam@rotterdam.nl
Telefoon: 010 489 6000

Wil je meer informatie over energiebesparing en alles wat je kunt doen om je voor te bereiden op een leven zonder aardgas? Kijk dan op de website www.rotterdamenergiebesparing.nl.