Whatsappen met Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond biedt Whatsappcontact voor cliënten die thuis niet veilig zijn en waar het niet mogelijk is om telefonisch contact met Veilig Thuis of andere instanties te leggen.

Door de Coronacrisis zijn veel slachtoffers van huiselijk geweld thuis komen zitten met hun geweldplegers. Er is altijd iemand die mee luistert. Hierdoor is het lastig om telefonisch contact op te nemen met hulpdiensten. Voor deze mensen heeft Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond nu WhatsApp.

Het huiselijk geweld spreekuur op WhatsApp is open op dinsdagen en donderdagen tussen 10 en 12 uur én tussen 14 en 16 uur.

Direct bereikbaar via deze link: https://lnkd.in/dSKKbba

of intikken: +3110 – 668 01 36

Let op: Alleen voor inwoners van Rotterdam, Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Hoek van Holland, Schiedam, Vlaardingen, Westvoorne #huiselijkgeweld

Bij signalen van huiselijk geweld of kindermishandeling kan iedereen altijd Veilig Thuis bellen op telefoonnummer 0800-2000.

In ernstige situaties gaat Veilig Thuis ook in deze crisis op huisbezoek. En als het echt nodig is, is er ruimte in de opvang. Dreigt er acuut gevaar, bel dan altijd 112.