Wilt u gratis gezondheid apps uitproberen?

Wil je werken aan je gezondheid en welzijn met digitale toepassingen? En tegelijkertijd bijdragen aan onderzoek? Geef je dan op voor de pilot FitKnip!

Waarom FitKnip?

Mensen kunnen steeds meer gezondheidsapps en eHealth programma’s aanschaffen om zonder tussenkomst van een zorgverlener aan de slag te gaan met gezondheid en leefstijl. Om meer wetenschappelijk inzicht te krijgen in hoe mensen om gaan met digitaal vitaliteitsaanbod en hoe het verbeterd kan worden starten we de pilot FitKnip.

Hoe werkt het?

In de pilot FitKnip krijg je toegang tot 40 betrouwbare gezondheidsapps, eHealth- en leefstijlprograma’s. Deelnemers van de pilot krijgen een digitaal tegoed van €100 die zij vrij mogen besteden aan de toepassingen (apps en programma’s) uit FitKnip. Als deelnemer vul je ook vier keer een vragenlijst in over hoe je FitKnip ervaart en hoe je je voelt; om zo meer inzicht te krijgen in de effecten van dergelijke toepassingen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het nationale health Living Lab (NeLL) van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Deelname aan de pilot is anoniem.

Deelnemen?

Wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus meld je snel aan via de volgende link: https://www.samenbeter.org/fitknip. Kies bij ‘Organisatie’ voor ‘geen van bovenstaande’. Je kan je aanmelden tot uiterlijk 18 mei 12.00 uur. Vanaf 20 mei kan er gestart worden.

Bijgevoegd ook een overzicht van de 40 digitale toepassingen. Voor meer informatie https://www.samenbeter.org/fitknip.