André Rèdan, manusje van alles in het Participatiecentrum van PIT010

Je kunt hem erg iedere dag zien. André Rèdan is dagelijks op Kerkwervesingel 63 en onderhoudt ook de omgeving van de karakteristieke boerderijwoningen. De enige die nog over zijn van een reeks van dergelijke woningen in de wijk.
Hij is niet meer zo jong, maar dat zie je niet aan hem af. Fietsen is een hobby van hem. Zowel het afleggen van een bepaalde afstand als het rijwiel zelf.

Hij zorgt ervoor dat mensen in het Participatiecentrum van PIT010 aan de Kerkwervesingel 63 hun werk kunnen doen.

Er wordt daar o.a. fietsles gegeven. Hij zorgt voor het rijklaar maken van fietsen.

André Rèdan is van veel markten thuis.

De omgeving en de panden aan de Kerkwervesingel 63 t/m 69 zelf houdt hij ook bij. Als iemand nog jonge boompjes of stekkies heeft, hoort hij het graag. Want het kan allemaal nog een beetje groener en vrolijker rondom de boerderijwoningen. Hij haalt ook de goten leeg. Er staat in de Bruinissestraat een boom, die veel bladeren laat vallen in de herfst en die zorgen voor verstoppingen. Op die boom heeft ie het niet zo.

Wat hem betreft komen er net als vroeger in Pendrecht rozenperken bij. Te beginnen in het tuintje aan de Bruinissestraat-kant van het kleine complex.

De mensen van Ons Rotterdam uit de voorste twee woningen aan de Kerwervesingel-kant maken ook graag van zijn diensten gebruik.

Een prachtige pijler onder het Pendrechtse vrijwilligerswerk.

De mensen die de foto’s van de website en de promotie van Aafje zullen zijn voorkomen ook herkennen, André komt op die foto’s voor als de man naast een staande Friese klok.