Jeugdvakantieland gaat door!

Jeugdvakantieland gaat door deze zomer! Sport, spel, dans en educatie, en dit jaar duurt het 4 weken in plaats van 2 weken. Van 3 tot en met 28 augustus zijn kinderen van 2 tot en met 12 jaar welkom in Rotterdam Ahoy.

Jeugdvakantieland wordt dit jaar voor de 62e keer georganiseerd. Het evenement zorgt ervoor dat kinderen die niet op vakantie kunnen wél kunnen komen spelen in Ahoy.

Wethouder Michiel Grauss (armoedebestrijding en schuldenaanpak):
De coronacrisis heeft veel impact op kinderen. De afgelopen maanden hebben zij veel onrust en onzekerheid ervaren. Kinderen volgden online lessen en konden niet onbezorgd met elkaar spelen of leuke activiteiten ondernemen. Ook gaan veel van hen dit jaar niet op vakantie. Om te zorgen voor een onvergetelijke vakantie in eigen stad, heeft de gemeente geld beschikbaar gesteld voor een extra lange editie van Jeugdvakantieland. Met de Rotterdampas kun je voor € 2,00 naar binnen. Zo houden we de entreeprijs laag en is een dag lang zorgeloos spelen ook mogelijk voor Rotterdamse kinderen van wie de ouders niet zoveel verdienen.

Rondom Ahoy is een groot waterpark en een stormbaan. In de hallen van Ahoy kunnen kinderen zich uitleven in de kermisattracties, leren ze paardrijden, computers slopen, dansen of volgen ze een make-up tutorial. Het wordt een spetterend speelparadijs.