Maak jouw stukkie Rotterdam groen

Een groene straat wordt steeds belangrijker. Het is niet alleen mooi en gezond. Een groene straat helpt ook mee om de gevolgen van de klimaatverandering op te vangen. Een groene straat zorgt immers voor koelte bij hitte en houdt het water van wolkbreuken vast.

Doe je ook mee?

Veel Rotterdammers zijn druk in de weer om hun straat, hun stukkie Rotterdam, groen te maken. Doe je ook mee? Opzoomer Mee pakt uit om bewoners met groene vingers de helpende hand te bieden. Je hoeft niet te kiezen, allebei de aanbiedingen mag ook!

Aanbieding 1 Onderhoud bestaand groen

Geveltuinen, groene boomspiegels, buurtmoestuintjes… er is door Rotterdammers in de afgelopen jaren veel groen aangelegd. Al dat groen moet regelmatig onderhouden en opgefleurd worden. Anders verpietert het en ziet het er na verloop van tijd niet uit. Opzoomer Mee stelt maximaal 250 euro ter beschikking om dit groen te onderhouden.

Aanbieding 2 Nog meer groen in je straat

Misschien kan de geveltuin in je straat een stuk groter of kun je op jouw binnenterrein een buurtmoestuintje voor kinderen aanleggen. En wat dacht je van stenige tuintjes in je straat veranderen in een groen paradijsje of klimplanten langs de gevel? Of… heb je een ander plan om tegels/stenen te verwijderen voor nog meer vierkante meters groen in je straat? Dan kun je bij Opzoomer Mee nog eens maximaal 250 euro krijgen.

Snel aan de slag

Er is dus veel mogelijk. 250 euro voor onderhoud van bestaand groen en nog eens 250 euro als je het aantal vierkante meters groen in je straat uitbreidt. Dit nieuwe groen komt natuurlijk pas volgend jaar in aanmerking voor een bijdrage voor onderhoud. Meld je aan! Wij nemen contact met je op om alles door te spreken zodat je snel aan de slag kunt.

Mocht u een bon hebben, dan kunt u een Whatsapp berichtje sturen naar Bien Hofman op 06-12444013. Ook mag u de bon en uw bankgegevens mailen naar bienhofman@hotmail.com.