1 oktober en het portret van Dilek Sasmaz hangt

Het portret van de septemberheld, Maxwell Asieden, van de campagne Pendrecht is Goed Bezig werd vrijdag vervangen door Dilek Sasmaz.
Zij is de volgende held en in de maand oktober zal er veel aandacht besteed worden aan de activiteiten van het vrouwenhuis Vitale Wereldvrouwen.
‘Hangt Dilek al’, mailde dagburgemeester Mario Bosch, vrijdagmiddag en kreeg als antwoordvan opbouwwerker Rieks Westrik: ‘Ik weet het niet, maar ga kijken’. De dagburgemeester ging toch zelf maar eens op onderzoek uit en maakte bijgaande foto.

“In Pendrecht hebben de vrouwen behoefte aan een eigen plek. Waar ze met allerlei activiteiten, workshops en thema-avonden kunnen organiseren. Waar ze elkaar kunnen ontmoeten en leuke dingen doen. Een plek waar ze altijd de ruimte hebben om informatie en advies te vragen over bijvoorbeeld werk, school, een relatie of het opvoeden van kinderen. In het vrouwenhuis zijn alle vrouwen van harte welkom! Het is een veilige plek in de wijk, die de positie van Pendrechtse vrouwen in de maatschappij versterkt. Iets voor jou? Dan ziet Dilek je graag op Zijpe 12-13.”

Er worden diverse handwerkcursussen aangeboden en het pand beschikt over een professionele keuken waar heerlijke maaltijden kunnen worden bereid. Behalve de activiteiten die ín huis plaatsvinden, maakt het Vrouwenhuis minimaal één keer per week een uitstapje in Rotterdam.
7 okt: Cursusdag in Vrouwenhuis,
14 oktober: Zwemmen,
21 oktober: Cursusdag in Vrouwenhuis,
28 oktober: Rondleiding gemeentehuis en
30 oktober: de officiële opening.

Houd deze website goed in de gaten voor het complete programma van het Vrouwenhuis.