365 dagen fotoproject: elke dag een nieuwe foto

Sara fotografeert graag moderne architectuur op abstracte wijze en sinds een jaar heeft ze zich ook helemaal gevonden in het minimalisme. Foto’s met weinig elementen, maar waarop toch veel te zien is. Vaak met vogels als onderwerp.

Er zijn tegenwoordig allerlei soorten 365 dagen-projecten en daarom begon zij op 1 januari 2015 een fotoblog waarop ze dagelijks een nieuwe foto plaatst. Zoals ze het zelf uitlegt: het zijn niet altijd ‘perfecte’ foto’s, maar schetsen die als inspiratiebron dienen.

De foto’s worden zowel binnen als buiten Pendrecht gemaakt. Nummer 5 en 6 (hiernaast te zien) zijn op Plein 1953 gemaakt, van de bekende groep duiven die hier altijd huist.

Sara exposeerde in september met enkele architectuurfoto’s op de Rotterdam International Art Fair en in februari verschijnen enkele foto’s in het Contemporary Art of Excellence Book, een internationaal kunstboek waarin tal van moderne kunstenaars met hun werk staan en dat wereldwijd verspreid wordt.

Het 365 dagen fotoproject is te volgen op de speciale fotoblog. Tip: rechtsonder op de blog kun je de blog eenvoudig via e-mail volgen. Je krijgt dan een seintje zodra de nieuwe foto geplaatst is.