Afsluitend College Bewoners in de Kijkerd

Dinsdag 27 november vindt het zesde en afsluitende college plaats in een reeks van 6. Woonstad Rotterdam wil weten welke zaken er in de wijk spelen en welke kijk de bewoners op de toekomst van Pendrecht hebben.
Woonstad Rotterdam moet voor de wet overleggen met haar huurders.

Daar zijn allerlei overlegvormen voor. In Pendrecht gaat dat natuurlijk via de Pendrecht Universiteit. In de buurten van de wijk hebben 5 buurt colleges plaatsgevonden in de eerste vier weken van november. Overigens heeft men niet alleen de huurders van Woonstad Rotterdam laten spreken, maar ook de kopers en huurders van andere huisbazen kwamen aan het woord.

Dinsdag 27 november is het zesde en afsluitende college van de verschillende buurten in het Servicepunt Charlois Zuid, Plein 1953 nummer 63.

Er is een gespreksleider en er zijn medewerkers van Woonstad en de deelgemeente. Er zal deelgenomen worden aan dit college door vertegenwoordigers van de 5 voorgaande bijeenkomsten. U kunt overigens ook extra thema’s aandragen. Er wordt met een aantal bewoners doorgepraat op de manier zoals dat gebeurt in de Wereld Draait Door. De gespreksleider is niet Matthijs van Nieuwkerk, maar een bewoner uit de wijk.

Aldus het affiche voor het afsluitende college op dinsdag 27 november in het Servicepunt Charlois Zuid, Plein 1953 nummer 63.

De aanvang is 19:00 uur en de bijeenkomst duurt 2 uur.