ALDI is even een paar weken dicht

“Vandaag zondag was de laatste dag dat Aldi was geopend. Aldi gaat verbouwen, pas op 27 februari a.s. is de heropening gepland.”

Schrijft Coen Veldhoen bij een aantal foto’s, die hij zondag rondstuurde aan onder andere de redactie van Vitaal Pendrecht.

Hij vervolgt met:

“Waarschijnlijk gaat Aldi zijn sortering uitbreiden met het A assortiment. Onbegrijpelijk dat men Pendrecht hiervoor heeft uitgekozen met een klantenbereik van ca. 12000 inwoners. Drie supermarkten met een A assortiment is echt teveel voor Pendrecht. Aldi die door de Lidl op alle punten wordt voorbijgestreefd moet zijn bakens verzetten.
Het enige argument zou kunnen zijn dat er voldoende ruimte is voor een uitbreiding.”

Maandagmorgen bleek inderdaad dat men er geen gras over liet groeien. Rond het Pendrecht Theater stond een hek en binnen waren mensen bezig met het weghalen van vloerbedekking.

Om de hoek stond een grote vrachtwagen en gingen de laatste zaken uit de winkel op transport.

De klanten worden in de tijd tot woensdag 27 februari verwezen naar de filialen in de Ebenhaëzerstraat 15 en in de Kikkerstraat 4 in Poortugaal.

Pendrecht zit even zonder ALDI. En wat Coen Veldhoen misschien even over het hoofd ziet is dat veel van de klanten van de ALDI van buiten Pendrecht komen. Net als bij de Action komen veel mensen op de koopjes van deze winkels af.