Burendag Buitenhuisatelier op Plein 1953

Woensdag 19 augustus komt het Burendag Buitenhuisatelier op Plein 1953. Een mobiel atelier met een ‘buitenhuisarchitect’ wil bewoners aanzetten om op Burendag de leefbaarheid te verbeteren door het leggen van burencontacten. Het Oranjefonds en Douwe Egberts organiseren op zaterdag 26 september Burendag.
DOE MEE! 26 september 2009: Burendag, staat er op de wbsite van het Oranjefonds, waarvan Willem Alexander en Máxima het beschermpaar zijn.

Op 26 september nodigen het Oranje Fonds en Douwe Egberts iedereen uit om ‘van de buurt je thuis te maken’. Sla met uw buren de handen ineen en maak er een leuke, actieve dag van. Knap bijvoorbeeld een speelplaatje op, organiseer een zwerfvuilactie, plant vrolijke bloemen en struikjes in een verlaten stukje grond of organiseer een sport & speldag. Alle organisaties met een eigen locatie roepen we op om op die dag Open Huis te houden.

Om ideeën op te doen en bewoners aan te zetten tot activiteiten trekt er een mobiel atelier door het land.

Woensdag 19 augustus staat dat mobiele atelier op Plein 1953. Kom daar een kop koffie drinken van een bekend Nederlands koffiemerk en doe ideeën op om mee te doen.

De tijd dat het atelier op Plein 1953 staat is van 14:00 tot 16:00 uur.

Meer informatie is er te vinden op www.burendag.nl