Burgemeesters van Pendrecht op de nieuwjaarsbijeenkomst deelgemeente

Hij volgde nauwlettend het interview dat Ron de Koning afnam van Ed Goverde op de 70-er jaren bank. Mario Bosch, de dagburgemeester van Pendrecht, zal vast zelf ook vermelden op zijn weblog dat hij de bijeenkomst bezocht. Misschien geeft ie ook weer wat ie ervan vond. Op de bovenste foto staat hij tussen links een afbeelding van Cliff Richard en links Buddy Holly. Niet helemaal 70-er jaren maar meer eind jaren 50 tijdens de wording van Pendrecht

Uit de mond van andere Pendrechtse bezoekers kon je optekenen dat ze Pendrecht er een beetje bekaaid van af vonden komen. Pendrecht is geen HOT ITEM meer. Aan de ene kant is dat goed en aan de andere kant mist de wijk dan misschien de aandacht, die er de afgelopen jaren een beetje teveel op lag.

Ook Mario’s collega voor de nacht, Harry Kock, was op de bijeenkomst. Hij staat op de onderste foto net achter DJ Hansie. Harry heeft geen weblog of Facebook of Twitteraccount. Harry zit wel dik in de netwerken van bewoners van Pendrecht en kent de politieke en ambtelijke sfeer ook op zijn duimpje. Hij heeft internet niet nodig om ge├»nformeerd te blijven.
Harry is dan ook niet voor niks voorzitter van de stichting Vitaal Pendrecht. Hij zit in het hart van de vitale coalities om het zo te zeggen.